Aniversare: 25 ani de fotbal pentru Axiopolis 87 Old Boys!

Vineri, 21 septembrie 2012, juctorii activi, fosti jucatori, simpatizanti si invitati vor participa la Editia festivaconsacrata sarbatoririi a 25 ani de la infiintarea echipei de fotbal Axiopolis 87 Old Boys. Aniversarea, va avea loc pe Stadionul Trust si va pune in lumina rezultatele obtinute de echipa, la sfarsit de campionat old- boys.
Axiopolis 87 Old Boys, nu a avut de jucat nicio restanta, toate meciurile au fost jucate la timp. Ca de obicei, la sfarsitul unui campionat are loc si bilantul aferent, cu sedinta de lucru in care se vor aborda toate problemele manageriale, de fond si executive, lotul de jucatori, probleme financiare, probleme de disciplina. Cu siguranta, vor fi discutii privind locul actual in clasament, se va analiza linia de clasament actuala. Obiectivele pentru viitorul Campionat din Liga Old-Boys Constanta la fotbal – participarea la editia viitoare si obtinerea unui loc in clasament care sa oglindeasca realitatea, puterea de joc si de ce nu performantele pentru Axiopolis 87 Old Boys.

Romeo Ghilase

Photobucket

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Sportul Cernavodean și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Aniversare: 25 ani de fotbal pentru Axiopolis 87 Old Boys!

  1. radu nicolae zice:

    Cernavoda a avut echipa de C.Nu stiu acum avand posibilitati economice oricum mai mari decat celelalte din fata lor,o echipa de juniori de locul 1 nu reuseste un loc fruntas.Lipsa totala din partea oficialitatilor mai ales primaria orasului.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s