Zilele Oraşului Cernavodǎ 2012

Photobucket

În perioada 15-18 August Primǎria şi Consiliul Local Cernavodǎ organizeazǎ ca în fiecare an serbǎrile “Zilele oraşului Cernavodǎ”.  Pentru cele patru zile dedicate locuitorilor şi oraşului s-a schiţat un program preliminar dupǎ cum urmeazǎ:

Miercuri 15 August 2012 – Ziua 1 – Serbǎrile vor debuta cu festivitatea de celebrare a 10 ani de la inaugurarea podului Sf. Maria. La eveniment vor participa şi invitaţi de marcǎ, printre care şi fostul prim-ministru Petre Roman.

La orele 17.00 va avea loc la Casa de culturǎ “Nunta de aur”, un eveniment dedicat cuplurilor şi persoanelor vǎduve care împlinesc anul acesta jumǎtate de veac de cǎsǎtorie.

Joi 16 August 2012 – Ziua 2 – Cernavodenii se vor bucura de spectacole de muzicǎ şi divertisment şi concursuri pentru toate categoriile de vârstǎ. Spectacolele de muzicǎ vor avea loc pe scena amplasatǎ pe stadionul IDEAL de langǎ parcul central.

Vineri 17 August 2012 – Ziua 3 –   Debuteazǎ cu un campionat de tenis de câmp, continuând cu diferite alte activitǎţi de informare şi spectacole. Pe scena de pe stadionul IDEAl vor concerta cele mai în vogǎ trupe ale momentului.

Sâmbǎtǎ 18 August 2012 – Ziua 4 – Primǎria anunţǎ că zilele oraşului vor sta sub semnul colectării selective a deşeurilor din localitate. „Ne-am propus ca, în acest an, tema sărbătorii zilelor oraşului să fie colectarea selectivă a deşeurilor. Vom face publicitate severă pentru că oamenii trebuie să conştientizeze necesitatea reciclării a unei părţi din gunoi. Voi ruga artiştii care vor fi prezenţi la concertele care vor fi organizate în oraş să îndemne cetăţenii să aibă grijă cum aruncă deşeurile pentru a putea fi reciclate”, a declarat primarul din oraşului.

Serbǎrile se vor închide ca în fiecare an, cu un minunat foc de artificii.

Nu vor lipsi nici obişnuitele standuri cu produse tradiţionale, jucării şi artizanat. Pe lângă spectacole, locuitorii se vor putea relaxa la terasele special amenajate pentru sărbătoare si pentru amatorii de gratare şi de băuturi reci.

Vom reveni cu mai multe informaţii şi un program mai detaliat în zilele urmǎtoare. Stay tuned!

Cristina S.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Altele și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s