Let’s Do It, Cernavodă

Doar pentru că te muţi cu 2 metri mai departe de o grămadă de gunoi când ieşi la picnic, asta nu înseamnă că mizeria nu mai e acolo. Doar pentru că alegi să te uiţi în altă parte, asta nu înseamnă că în apele râului care îţi alimentează oraşul cu apă potabilă nu plutesc zeci de mii de PET-uri şi pungi. Doar pentru că nu fotografiezi şi munţii de gunoaie când pleci în vacanţă, asta nu înseamnă că ei nu erau acolo.

Photobucket

Ce-ar fi să schimbăm foaia? Ce-ar fi să ne notăm în calendar o dată importantă pentru fiecare dintre noi: aceea în care sute de mii de români au spus ”Stop!” şi şi-au curăţat ţara de PET-uri, pungi şi hârtii lăsate de alţii, purtate de vânt şi apă în cele mai frumoase locuri din România? Nu ne permitem să ne cumpărăm o ţară mai curată, şi nici nu am avea cum, dar putem să o curăţăm noi! Într-o singură zi s-o curăţăm pe toată! Să ne mândrim din ziua următoare că avem o ţară curată, că am scris istorie, că am acţionat împreună măcar pentru o zi!

Iată că această zi se apropie cu repeziciune : Sâmbătă 24 SEPTEMBRIE 2011 !

Cernavodenii care doresc să participe la aceasta acţiune sunt rugaţi să se înscrie la Biroul ADPP din cadrul Primăriei sau la telefon 0241 487 124.

Copiii tăi te vor întreba dacă ai fost şi tu unul dintre voluntarii „Let’s Do It, Romania!”. O să-i spui că da, că ai fost şi tu unul dintre cei care au schimbat într-o singură zi felul în care arată o ţară, sau că era ceva interesant la TV şi ai stat acasă? Nu rata şansa de a-ţi schimba ţara!

Let’s Do It, Romania!Let’s Do It, Cernavodă !

Mai multe informaţii despre proiectul „Let’s Do It, Romania!” puteţi găsi pe site-ul oficial: www.letsdoitromania.ro.

Cernavoda Blog

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Let’s Do It, Cernavodă

  1. nartip zice:

    -Doar ca se muta cu doi metri?Daca ne uitam bine,cati nu sunt cu caca la fund si cu parfumuri ametitoare,barbati cu ceafa groasa si creerul mititel-ca sa nu-i deranjeze-,iar dame si mai si…?Treci pe langa unii si nu mai poti respira din cauza ‘damfului’ imprastiat de ei,dar daca deschid gura,cazi…Auud? http://www.ghpitran,ro astept ‘contre’.Care te ‘bagi’?

    Apreciază

  2. Alexandru Ridiche zice:

    Va salut respectuos si va urez tuturor un sincer La Multi Ani si realizarea tuturor dorintelor. Sunt Alexandru Ridiche din Bucuresti ( am si o multime de comentarii despre filme si actori si pe pagina mea de “Facebook” si pe “Blog-Cutezatorii–benzi desenate” si pe site-ul Cinemarx.ro, site-uri unde mi-am si facut o multime de prieteni cu care discut tocmai despre…Cernavoda si podurile marelui inginer Anghel Saligny. Poate voi reusi sa-mi fac prieteni ( mai ales ! ) aici. Oare nu ar fi pacat sa nu am si aici prieteni ? Apropo de “paduri” la care ati facut referire ceva mai sus : raspunsul meu ar fi acela : padurea cateodata , nu se vede din cauza…copacilor. Cu tot respectul si prietenia, Alexandru Ridiche ( ridichealex@yahoo.com

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s